Български ( Change )

MondoSiege

Жанр: Стратегическа игра
Тип игра: Мултиплеър
Детайли: Завладяване на цяла карта с хитрост и стратегия

Накратко за Играта

MondoSiege е БЕЗПЛАТНА бойна уеб-базирана игра в реално време. В основата на играта стои постоянната вражда между две кралства – Алиансът и Империята. Играчът сам избира на чия страна да застане, създава армия и превзема земите на врага.

Играта предлага изключително изживяване от битка в реално време, което играчът може да сподели с приятелите си. Само най-добрите стратези ще оцелеят и ще станат владетели на огромното бойно поле.

Геймплей

При започване на играта MondoSiege, играчът избира кралство и определена раса. В зависимост от този избор се формира неговата армия. Тя се ръководи от генерал, който има до 5 лейтенанта за помощници. Войниците зависят от расата на главнокомандуващите на армията.

Бойното поле представлява карта и има над 500 различни сгради. Основната цел в играта е да завладееш колкото се може повече сгради и да победиш играчите от вражеското кралство. Със завладяването на сгради играчът увеличава армията си и придобива все по-голям опит.

Сградите

Всяка сграда има определен брой войници, които я защитават, и раса. Тази раса може да бъде част от някое кралство или неутрална. Понякога сградата може дори да бъде защитавана от противникови войници. Всичко това повишава адреналина и създава динамичната обстановка на военна игра в реално време.

MondoSiege се играе на рундове, като всеки рунд започва по различно време, в зависимост от картата. Ако една атака е завършила успешно в предния рунд, то в началото на следващия, войниците от превзетата сграда се присъединят към армията на играча.

Бързи Факти

  • БЕЗПЛАТНА ИГРА, НЕ Е НУЖНА ИНСТАЛАЦИЯ.
  • Две противникови кралства и шест уникални раси.
  • Разнообразие от неутрални раси (дракони, вампири...)
  • Изключително преживяване с битки в реално време
  • Над 500 сгради за завладяване.
  • Играе се на ходове (по 1 на ден).
  • Предимства в мултиплеър игра.

Поддържани езици