Magyar ( Change )

MondoVeto

Kategória: szimulációs játék
Játékosok: egyéni és multiplayer
Részlet: állatorvosi szimuláció

Játék Áttekintése

A MondoVeto egy INGYENES állatorvosi szimulásciós játék. Minden játékos egyéniként kezd, de a tudása és a hírneve fejlődésével lehetősége nyílik csatlakozni egy klinikához. A Föld 300 féle állatával játszhat minden játékos, amelyek különféle állapotváltozásaikkal és tüneteikkel a lehető legjobb kezelést keresik.

Mindez szintekkel és különféle opciókkal van fűszerezve és versenyezni lehet más játékosokkal.

Játék

A MondoVeto fő célja állatok gyógyítása és hogy a világ legjobb állatorvosává válj. Különböző karakterekvannak, amelyet a játékosnak kell fejlesztenie – hírnév, pontok, elismertség, tudás és specializációk területén. Néhányukat a játék folyamán is fejlesztheted, de többségük az egyetemi oktatásban való részvétellel oldható fel.

A játékban való előrehaladás során hogy néhány esetben szüksége van a barátai segítségére. Ezért hoztuk létre a klinikát, amely engedélyezi három állatorvos közös munkáját hogy együttesen a legjobban hozhassák ki magukból. Mindegy, hogy a játékos az egyéni vagy a csoportos játékot választja, rengeteg féle küldetés, kihívás és verseny közül választhat amelyben más állatorvosokkal versenyezhet.

Állatok kezelése

Az állatok gyógyítását a MondoVeto három különböző szinten végzi – diagnosztika, operáció, kezelés. A játékosnak meg kell szereznie a szükséges tudást és specializációkat, hogy sorban teljesítse a szinteket és meggyógyítsa az állatot. Minden tudás az egyetemen szerezhető meg, attól függően, hogy hogyan halad a játékos a játékban.

Minden művelet, melyet a játékos a gyógyítási folyamatban hajt végre, egy akciópontba kerül. Ezeket a pontokat vissza lehet nyerni egyik napról a másikra. További akciópontokat lehet szerezni asszisztensek alkalmazásával.

Gyors Tények

  • INGYENES JÁTÉK, NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTÉSRE.
  • Több, mint 300 csodálatos állat.
  • Számos szint.
  • Kivételes játékélmény.
  • Dinamikus és érdekes gyógyulási folyamat.
  • Lehetőség van egy csoportos játékra több, mint 2 baráttal együtt.
  • "Cselekvéspont" fogalom a játékban.
  • Számos küldetés, kihívás és verseny.

Rendelkezésre álló Nyelvek