Magyar ( Change )

MondoCuisto

Kategória: Szimulációs játék
Játék típusa: multiplayer
Részletek: Mezőgazdasági és főzési szimuláció

Játék áttekintés

A MondoCuisto egy INGYENES csigafarm játék. Minden játékos saját farmot kap, melyet menedzselhet és azon különböző típusú étkezési csigákat tenyészthet. Amint a csigák elérik a felnőttkort, a farm konyhájában megfőzik őket és eladják az éttermeknek.

Amennyire tudjuk, ez az egyetlen ilyen típusú böngészős játék az Interneten. Ezt a francia szárazföldi csiga főzésének hagyománya ihlette melyet, mint egy különleges "Escargot" nevű előételt szolgálnak fel éttermekben.

Játék

A MondoCuisto fő célja a legjobb farm létrehozása és menedzselése, miközben a legjobb minőségű csigákat tenyészti ki. A farmon kívül többféle bolt van, biztosítják az alapokat a játék elkezdéséhez – bébi csigák, csigakaja, alapanyagok főzéshez. Az első lépések megtétele után a játékos ezeket a saját farmján is meg tudja termelni.

Van több csiga fajta melyeket speciális üvegházakban lehet tenyészteni a farmon. Ami igazán számít a játékban, az a csiga végső minősége, melyet az csigaétel kategóriája, az üvegház, a főzési hozzávalók és a szakács folyásol be.

Főzés

Amint a csigák elérték a felnőttkort, begyűjtik őket é átszállítják a farm konyhájába. Odabenn a séf főzi meg, aki a játék központi figurája. A legjobb minőségű csigák tenyésztése érdekében a séfnek nagyon képzettnek kell lennie és a legjobb alapanyagokat kell összeválogatnia.

Mikor a csigák megfőttek, eladhatod őket az étteremnek vagy más vevőknek. Sokverseny és kihíváselérhető a világ lelkes szakácsai számára.

Gyors Tények

  • INGYENES JÁTÉK, NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTÉSRE.
  • Egyik fajta böngészős játék.
  • Az ehető csiga különböző fajtái állnak rendelkezésre.
  • Kivételes játékélmény.
  • Exkluzív és dinamikus játék.
  • Lehetőség van csoportos játékra.
  • Számos küldetés, kihívás és verseny.

Tekintsd meg a játékot: