Magyar ( Change )

MondoFoot

Műfaj: sport játék
Játék típusa: multiplayer
Részletek: Futball menedzselési játék

Játék áttekintés

A MondoFoot egy INGYENES futball menedzser játék. Minden játékos saját csapatot hoz létre, felállítja a saját stratégiáját és különöböző kupa és liga mérkőzéseken vesz részt.

A játék napjaik focista valóságán alapul mind a szabályok, mind a játkosok viselkedése, mind a stratégiák tekintetében, akárcsak a legjobb csapatoknál. A szokásos futball menedzsmenthez eltérően, a MondoFoot exkluzív fantáziaelemeket kínál amelyek egy új szintre emelik a játékot.

Játék

A MondoFootban minden játékos egy kártyával képviselteti magát, amely a képességeit is tartalmazza. A játék 33 kártyával kezdődik, akár csak egy teljes csapat kispaddal együtt. Ezután a játékosnak edzenie kell a csapatát, a legjobb stratégiát kiválasztani és felállítani a legjobb kezdőcsapatot.

A focisták minden egyes lejátszott mérkőzéssel fejlesztik a képességeiket. Lehetőség van más játékosokkal kártyát cserélni, újakat vásárolni vagy felfejleszti néhányat. A játékos minden meccsét valós időben látja a barátaival és félidőnél változtathat stratégiát.

Egyedi multiplayer élmény.

A játék végső célja a Világkupa megnyerése. A játékos ezenkívül többféle versenyre benevezhet. Részt vehet a Nemzeti Ligában és a Nemzeti Kupán MINDEN egyes ország, a Kontinentális Kupában és más versenyeken.

A MondoFoot megnyeréséhez nem elég a jó csapat, de a kiváló stratégiai gondolkodást és a játék fantasztikus elemeinek megfelelő használatát is megkívánja.

A MondoFoot lehetőséget ad baráti mérkőzések játszására más játékosok ellen a világ minden tájáról. A játékos kihívhatja a legjobb barátját egy jó öreg Mindent vagy semmit! meccsre.

Annyi focit kínálunk, amennyit a közösséged igényel. Jelenleg vannak olyan játékosok, akik több mint napi 50 meccset játszanak.!

Gyors Tények

  • INGYENES JÁTÉK, NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTÉSRE.
  • Lehetőség van férfiakkal, nőkkel vagy vegyes csapatokkal játszani!
  • Labdarúgó menedzseri játék tele humorral.
  • Kivételes játékélmény.
  • Dinamikus ügyességi rendszer a játékosok számára.
  • Lehetőség van élőben figyelni a meccseket!
  • Egyedi multiplayer élmény.
  • Többféle Liga és Kupa elérhető, ha megvan hozzá a megfelelő számú játékos.

Elérhető nyelvek