Norsk ( Change )

MondoFoot

Sjanger: Sportspill
Spilltype: Flerspiller
Detalj: Styring av et fotballag

Beskrivelse av spillet

MondoFoot er et GRATIS SPILL for fotballedere. Hver spiller skaper sitt fotballag, definerer sin egne strategi og deltar i mange cuper og nasjonale ligaer.

Spillet er en trofast reaksjon mot fotball i dag med alle reglene sine, spilleratferdene og strategiene som man kan finne blant de beste lagene i verden. Men MondoFoot legger også til de klassiske reglene noe ekstra et eksklusivt fantasitouch før de skaper en helt ny sjanger!

Gameplay

Hver personlighet til MondoFoot blir representert i form av et kort med flere kompetanser. Spillet begynner med 33 kort, som utgjør et fullstendig lag. Deretter bør spilleren trenes og velge beste strategi for å vinne alle kampene.

Spillerne kan øke deres kompetanser i løpet av en kamp. Det er mulig å utveksle kort med andre spillere, kjøpe nye kort eller opprette i romvesenlaben. Spilleren kan oppleve kampene i reell tid med sine venner og endre strategien i løpet av disse mellomperiodene.

Ekte multispiller erfaring.

Det ultimate objektivet til spillet er å vinne verdenscupen. Men en spiller kan vinne utallige andre konkurranser på veien. For HVERT land, er det en nasjonal liga og nasjonal cup, men også kontinentale cuper, Mondo-cupen og turneringer.

Å vinne i MondoFoot handler ikke bare om å ha et godt lag, men også å ha en strategisk tankegang som er effektiv for å bruke blant alle spillnivåer.

MondoFoot gjør det mulig å spille vennskapskamper med andre spillere over hele verden. Spilleren kan også utfordre sine venner med denne funksjonen.

Vi kan også tilby så mye fotball samfunnene ønsker. I tillegg kan visse spillere spille inntil 50 kamper per dag!

Sterke punkter

  • GRATIS SPILL, INGEN INSTALLASJON NØDVENDIG.
  • Mulighet for å spille med damer, herrer eller blandet!
  • Fotballederspill med mye humor.
  • Eksepsjonell spillopplevelse.
  • Dynamisk system med kompetanse for spillerne.
  • Mulighet for å følge kampene live!
  • Opplev unik flerspiller spill.
  • Alle land, alle nasjonale mesterskap, alle cuper er tilgjengelig.

Tilgjengelige språk