Română ( Change )

MondoVeto

Gen: Joc de Simulare
Tipul jocului: Individual & Multijucatori
Detalii: Simulare de veterinar

Prezentarea Generala a Jocului

MondoVeto este un joc GRATUIT de simulare veterinara. Fiecare jucator incepe jocul cu un cabinet individual de practica, dar odata cu cresterea cunostintelor si a reputatiei, optiunea de a construi sau de a se alatura unei clinici devine valabila. Peste 300 dintre cele mai minunate animale de pe Terra apar in joc cu diferite conditii si simptome, cautand cel mai bun tratament posibil.

Toate acestea sunt condimentate cu nivele si variate optiuni de competitie impotriva altor jucatori.

Mod de Joc

Principalul obiectiv in MondoVeto este sa tratezi animale si sa devii cel mai bun veterinar din lume. Sunt cateva caracteristici, pe care jucatorul trebuie sa le imbunatateasca pentru a obtine – reputatie, punctaj, prestigiu, cunostinte si specializari. Unele sunt imbunatatite pe parcursul avansarii in joc, dar cele importante trebuiesc deblocate si invatate la universitatea jocului.

Pe parcursul avansarii in joc, jucatorul intelege ca ajutorul unor prieteni este necesar pentru a putea face fata cazurilor cele grave. De aceea am creat clinica, care permite ca trei veterinari sa lucreze impreuna si sa ofere cel mai bun serviciu. Nu conteaza daca jucatorul prefera jocul individual sau in grup, misiuni sunt multe, la fel si provocari si concursuri ce permit competitia impotriva tuturor celorlalti veterinari din joc.

Tratand Animalele

Vindecarea animalelor in MondoVeto este realizata in trei etape – diagnosticare, interventie chirurgicala si tratament. Jucatorul ar trebui sa aiba cunostintele necesare si specializari pentru a trece de fiecare etapa si a finaliza procesul de vindecare. Toate aceste cunostinte pot fi obtinute pe etape, la universitate, depinzand de progresul in joc al jucatorului.

Fiecare actiune pe care jucatorul o intreprinde in procesul de vindecare costa un punct de actiune. Aceste puncte sunt recuperate pe parcursul noptii. Puncte de actiune aditionale pot fi obtinute, daca jucatorul angajeaza asistenti.

Informații Rapide

  • JOC GRATUIT, NU NECESITA INSTALARE.
  • Peste 300 de animale magnifice.
  • Numeroase nivele.
  • Experienta de joc exceptionala.
  • Proces de vindecare dinamic si interesant.
  • Oportunitate pentru un grup de pana la 2 prieteni.
  • Conceptul de "puncte de actiune" integrat in gameplay.
  • Numeroase misiuni, provocari si concursuri.

Limbi Disponibile