Dansk ( Change )

MondoFoot

Genre: Sportsspil
Type af spil: multispiller
Detalje: Ledelse af et fodboldhold

Beskrivelse af spillet

MondoFoot er et GRATIS SPIL som fodbold-manager. Hver spiller opretter et fodboldhold, definere din egen strategi og deltage i en masser mesterskaber i nationale ligaer.

Spillet er en trofast refleks af fodbold i dag med alle reglerne, spillernes opførsel og strategierne, som man kan finde hos de nedste hold i verden. Men MondoFoot tilføjer til de traditionelle regler et touch af eksklusiv fantasi for at forny hele genren!

Gameplay

Hver person i MondoFoot repræsenteres under form af et kort med multikompetencer. Spillet begynder med 33 kort, som udgør et komplet hold. Herefter skal spilleren trænes og vælge den bedste strategi for at vinde kampene.

Spillerne kan øge deres kompetencer under hver spillet kamp. Det er muligt at udveksle kort med andre spillere, købe nye kort eller endda skabe nogle selv i Rumvæsen laboratoriet. Spilleren kangennemleve sine kampe i reel tid med sine venner og ændre sin strategi i løbet halvlegen.

Virkelig unik multispiller oplevelse.

Det ultimative mål er at vinde Verdensmesterskabet. Men en spiller kan vinde en masse andre konkurrencer på vejen. For hvert land er der den nationale liga og det nationale mesterskab, men også detKontinentale mesterskab, Mondo mesterskabet og turneringerne.

At vinde i MondoFoot efterspørger ikke kun at have et godt hold, men også at have en effektiv strategisk tanke for bedst at bruge spillets variabler.

MondoFoot gør det også muligt at spille venskabskampe med spillere fra hele verden. Spilleren kan også udforde sine venner med denne hyggelige funktion.

Vi kan give så mange fodbolde, som dine selskaber ønsker. Således kan visse spillere spille op til 50kampe om dagen!

Stærke point

  • GRATIS SPIL. INGEN INSTALLERING ER NØDVENDIG
  • Mulighed for at spille med herrehold, damehold eller blandede!
  • Fodboldspil manager med meget humor.
  • Ekseptionel spilleoplevelse.
  • Dynamisk kompetencesystem for spillerne.
  • Mulighed for at følge kampene live!
  • Unik multispiller oplevele.
  • Alle lande, alle nationale mesterskaber er til rådighed.

Mulige sprog