Nederlands ( Change )

MondoFoot

Soort: Sportspel
Type spel: Multispeler
Detail: beheer van een voetbalteam

Spelbeschrijving

MondoFoot is een GRATIS voetbalmanager SPEL. Elke speler creëert een voetbalteam, bepaalt zijn strategie en neemt deel aan talloze nationale cups en leagues.

Het spel is een waarheidsgetrouwe weergave van het voetbal van vandaag met alle regels, al het spelersgedrag en de strategieën die terug te vinden zijn bij de beste clubs ter wereld. Maar MondoFoot voegt iets toe aan deze klassieke regels: een exclusieve fantasietoets om voetbal een andere dimensie te geven!

Gameplay

Elk personage in MondoFoot wordt weergegeven in de vorm van een kaart met meerdere competenties. Het spel begint met 33 kaarten, die een volledig teamvormen. De speler moet trainen en de beste strategie kiezen om alle wedstrijden te winnen.

De spelers kunnen hun competenties verhogen tijdens elke gespeelde wedstrijd. De kaarten kunnen met andere speler worden geruild, er kunnen nieuwe kaarten worden gekocht en zelfs gecreëerd in het Alien Labo. De speler kan zijn wedstrijden in real time meemaken met zijn vrienden en zijn strategie in de pause en verlenging bijwerken.

Een unieke multispeler ervaring.

Het doel van het spel is het winnen van de Wereldcup. Maar een speler kan ook talloze andere competities spelen. Voor ELK land, is er een nationale league en een nationale cup, maar er zijn ook Continentale cups, de MondoCup en de toernooien.

Winnen in MondoFoot betekent niet alleen een goed team hebben, maar ook strategische kunnen denken om alle spelvariabelen zo goed mogelijk te gebruiken.

In MondoFoot kunnen ook vriendschappelijke wedstrijden met spelers uit de hele wereld worden gespeeld. De speler kan ook zijn vrienden uitdagen met deze leuke functie.

Wij kunnen zoveel voetbal leveren als de communities willen. Zo speler sommige spelers tot 50 wedstrijden per dag!

Sterke punten

  • GRATIS SPEL, GEEN INSTALLATIE NODIG.
  • Mogelijkheid om te spelen met mannen- en vrouwen teams of gemengde teams!
  • Een voetbalmanager spel met veel humor.
  • Een uitzonderlijke spelervaring.
  • Dynamisch systeem van competenties van de spelers.
  • Mogelijkheid om de wedstrijden live te volgen!
  • Unieke multispeler spelervaring.
  • Alle landen, alle nationale kamioenschappen, alle cups beschikbaar.

Beschikbare leagues