Nederlands ( Change )

MondoCuisto

Soort: Simulatiespel
Speltype: Multispeler
Detail: Simulatie boerderij en keuken

Spelbeschrijving

MondoCuisto is een GRATIS simulatie SPEL op een slakkenboerderij en de slakkenkeuken. Elke dag kunt u een boerderij creëren en beheren met verschillende soorten slakken. Na de slakkenoogst, worden de slakken bereid in de boerderijkeuken en verkocht aan restaurants met de meeste sterren.

Dit spel is echt exclusief en uniek op internet. Het is geïnspireerd op de typisch Franse traditie van het breiden van gerechten met slakken.

Gameplay

Het doel van MondoCuisto is het creëren en beheren van de beste boerderijen, en tegelijk de beste drie sterren slakkengerechten te bereiden. De winkels hebben alles wat nodig is: slakkenlarven, voer en ingrediënten voor de keuken. Na zijn eerste stappen op de boerderij, kan de speler de meeste elementen op zijn boerderij produceren.

Er worden meerdere soorten slakken gekweekt in afzonderlijke hokken. Waar het om gaat is de eindkwaliteit van de bereide slakken. Alles telt: het voer, de hokken, de ingrediënten, de chefkok, etc.

Voorbereider

De geoogste slakken worden naar de keuken gebracht. Daar worden ze door de chefkok, het belangrijkste personage van het spel, bereid. Om de beste slakkengerechten te maken, moet de chefkok heel goed zijn en moeten de gebruikte ingrediënten van topkwaliteit zijn.

Als de slakken zijn bereid, worden ze verkocht aan restaurants en andere klanten. Er zijn talloze competities en wedstrijden waarin u zich kunt meten aan andere enthousiaste koks uit de hele wereld.

Sterke punten

  • GRATIS SPEL, GEEN INSTALLATIE NODIG.
  • Een echt origineel spel.
  • Er zijn meerder soorten slakken beschikbaar.
  • Een uitzonderlijke spelervaring.
  • Dynamische en exclusieve Gameplay.
  • Mogelijkheid voor groepsspel.
  • Talloze missies, uitdagingen en wedstrijden.

Het spel ontdekken: