Ελληνικ ( Change )

MondoCarto

Είδος: Παιχνίδι Σκέψης
Τύπος παιχνιδιού: Σόλο & με πολλούς παίκτες
Λεπτομέρεια: Παιχνίδι με κυνήγι θησαυρού

Περιγραφή του Παιχνιδιού

Το MondoCarto είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με κυνήγι θησαυρού. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι πολύ απλός: ο πρώτος παίκτης που βρίσκει τον θησαυρό έχει κερδίσει τον χάρη. Όσο εξερευνεί τον πελώριο χάρτη, ο παίκτης μπορεί να βρει πολλά μαγικά αντικείμενα αλλά και να πέσει στις παγίδες που του βάζουν οι άλλοι παίκτες.

Ο καθένας μπορεί να γίνει ένας γνωστός και σεβούμενος πειρατής, αλλά ελάχιστοι θα κατορθώσουν να θριαμβεύσουν σε αυτή την ανελέητη αναζήτηση γεμάτη μυστήριο. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που χαρίζει αγνή διασκέδαση σε όλη την οικογένεια, χωρίς κανένα περιορισμό ηλικίας.

Gameplay

Ο χάρτης του θησαυρού αναπαριστά ένα μαγευτικό τροπικό νησί που χωρίζεται σε έξι διακριτές περιοχές. Η καθεμία με το δικό της σύμπαν, τους δικούς της θησαυρούς και κινδύνους. Ο παίκτης εξερευνά, ανακαλύπτει τις ενδείξεις και βυθίζεται στην αναζήτηση του σεντουκιού. Ο παίκτης μπορεί να παίξει μόνος του ή με πολλούς παίκτες και να συμμετάσχει στους διαγωνισμούς της εβδομάδας μαζί με τους υπόλοιπους πειρατές του MondoCarto.

Το παιχνίδι βασίζεται στην ιδέα των πόντων ενεργειών. Αυτό σημαίνει πως κάθε παίκτης έχει ένα περιορισμένο αριθμό πόντων ενεργειών που χρησιμοποιούνται κατά τις μετατοπίσεις και τις εκσκαφές. Σε συνάρτηση με τον τύπο παιχνιδιού (γρήγορο ή αργό), αυτοί οι πόντοι επανέρχονται περισσότερο ή λιγότερο γρήγορα.

Αναζήτηση του Θησαυρού

Ο παίκτης ανακαλύπτει τις ενδείξεις κατά την εξερεύνηση του νησιού. Αυτές του παρέχουν οδηγίες για να ανακαλύψει τα στοιχεία που του χρειάζονται για να ανοίξει το σεντούκι. Διάφορα μαγικά αντικείμενα που ποικίλουν μεταξύ τους χρησιμεύουν σε αυτή την αναζήτηση.

Τα υλικά για την κατασκευή μοναδικών αντικειμένων είναι επίσης κρυμμένα στο χάρτη. Αυτά τα αντικείμενα μπορείτε να τα κρατήσετε για πάντα και να τα χρησιμοποιήσετε σε όλα τα είδη παιχνιδιών. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, το καθένα από αυτά δίνει στον παίκτη ειδικά μπόνους κάθε μέρα.

Πόντοι Δύναμης

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  • Αγνή διασκέδαση για όλη την οικογένεια.
  • Πελώριος χάρτης προς εξερεύνηση.
  • Δυναμικό και ξεχωριστό gameplay.
  • Δυνατότητα να παίξετε μόνοι ή μαζί με άλλους.
  • “Πόντοι Ενεργειών” στο παιχνίδι.
  • Διαγωνισμός κάθε εβδομάδα

Διαθέσιμες Γλώσσες