Norsk ( Change )

MondoCarto

Sjanger: refleksjonsspill
Spillertype: enkel og flerspiller
Detalj: skattejaktspill

Beskrivelse av spillet

MondoCarto er en GRATIS SKATTEJAKT. Målet til spillet er veldig enkelt : den første spilleren som finner skatten har vunnet kortet. I løpet av oppdagelse av det utrolige kortet, spilleren kan finne utrolig mange magiske, brukbare verktøy, men også havne i feller som blir lagt ut av andre spillere.

Alt hver en kan er å bli en kjent og respektert pirat, men det er vanskelig å klare denne vanskelig og mysteriøse søkenen. Dette er et spill som lar hele familien ha det moro, uten noen aldersbegrensning.

Gameplay

Skattejakten representerer en utrolig tropisk øy som er delt på seks utskilte parter. Hver har sitt eget grafiske univers, sine egne skatter og farer. Spilleren utforsker, oppdager og jakter etter å fylle kofferten. Spilleren kan spille alene eller med flere og delta i ukas konkurranser med andre pirater fra MondoCarto.

Spillet er basert på begrepet om handlingspoeng. Dette vil si at hver spiller har et antall begrensede handlingspoeng som kan bli brukt i løpet av plassering og jakt. I følge spillet (raskt eller sakte), vil disse poengene bli mer eller mindre raske.

Skattejakt

Spilleren oppdager hint i løpet av sin utforskning av øya. De oppgir retning for å følge og de nødvendige elementene for å åpne skattekofferten. De magiske objektene varierer i og tjener også til denne jakten.

Materialet som gjør det mulig å bygge unik gjenstander gjemmes også på øya. Disse objektene kan samles og kan tas vare på i uendelig tid. Disse unike gjenstandene tilbyr kompetanser og gir ekstra bonuser til spilleren.

Sterke punkt

  • GRATIS SPILL, INGEN INSTALLASJON NØDVENDIG.
  • Ren moro for hele familien.
  • Utrolige kort å utforske.
  • Dynamisk og eksklusivt Gameplay.
  • Mulighet for flere eller kun en spiller.
  • 'Handlingspoeng' i spillet.
  • Konkurranser hver uke.

Tilgjengelige språk