Nederlands ( Change )

MondoSiege

Soort: Strategiespel
Type spel: Multispeler
Detail: Verovering van een hele kaart door list en strategie

Spelbeschrijving

MondoSiege is een GRATIS oorlogsSPEL in een persistent universum. In het hart van het speluniversum spelen zich voortdurend gevechten tussen goed en slecht af, tussen de Alliantie en het Keizerrijk. Het is aan de speler om zijn kamp te kiezen, een leger te creëren en alle vijanden te overwinnen.

Met dit spel beleeft u in real time intense gevechten met uw vrienden. Alleen de handigste strategen overleven en worden heer en meester van de stad.

Gameplay

Als een speler aan MondoSiege begint, moet hij een koninkrijk kiezen en het ras van zijn generaal. Zijn leger is dan gevormd, en kan tot vijf luitenanten van verschillende rasen bevatten. Deze generaal en de vijf luitenanten maken het de speler mogelijk een leger te vormen met zes verschillende rassen.

Het slagveld is een kaart van een stad met meer dan 500 verschillende gebouwen. Het doel van het spel is zo veel mogelijk gebouwen te veroveren en alle andere spelers te verslaan die ok in de stad aanwezig zijn. Tijdens deze gevechten neemt de ervaring van het leger toe.

De Gebouwen

Elk gebouw is van een specifiek ras en heeft een aantal verdedigers. Dit ras kan horen bij een van de twee koninkrijken of kan neutraal zijn. Strategisch gezien kan een speler zelfs beslissen een neutraal gebouw te helpen. Dzeze strategie verhoogt de adrenaline bij elke aanval en biedt heel doeltreffende sfeer van het oorlogsspel.

MondoSiege is een spel dat per beurt wordt gespeeld. elke kaart heeft een eigen tijdstip voor de volgende beurt. Als een gebouw veroverd is in de vorige beurt, voegen de soldaten van dit gebouw zich minstes twee uur voor de volgende beurt bij het leger van de overwinnaar.

Sterke punten

  • GRTIS SPEL, GEEN INSTALLATIE NODIG.
  • Twee koninkrijken die elkaar bestrijden en zes rassen om mee te spelen.
  • Talloze neutrale rassen (draken, vampiers...)
  • Uitzonderlijke gevechtservaring in real time.
  • Meer dan 500 gebouwen te veroveren.
  • Spel met beurten (1 per dag)
  • Geavanceerde functies multispeler spel.

Beschikbare talen