Dansk ( Change )

MondoCuisto

Detalje: Simuleringsspil
Type af spil: Multispiller
Detalje: Farmer spil og køkken spil.

Beskrivelse af spillet

MondoCuisto er et GRATIS SPIL om sneglebondegårde og madlavning. Hver spiller opretter og styrer en bondegård der kan modtage flere forskellige arter snegle. Når sneglene er indsamlet bliver de tilberedt i bondegårdens køkken og solgt til de fineste.

Dette spil er virkelig eksklusivt og unikt på internet. De er inspireret af den typiske franske tradition for tilberedning af snegle.

Gameplay

Det primære mål for MondoCuisto er at skabe og styre den bedste bondegård, ved at producere snegle tilberedt som tre-stjernet. Butikker bringer det nødvendige: larver, føde og ingredienser til køkkenet. Efter sine første skridt på bondegården, kan spilleren producere størstedelen af sine elementer på sin bondegård.

Flere arter snegle kan opdrettes i til dertilhørende indhegninger. Det der tæller er den endeligt kvalitet af den tilberedte snegl. Alt tæller: føden, indhegningerne, ingredienserne, kokken, etc.

Medarbejder

De indsamlede snegle puttes i køkkenet. Der tilberedes de af kokken, som den vigtigste person i spillet. For at producere de bedste tilberedte snegle, skal kokken være ekstremt kvalificeret og de brugte ingredienser være af første rang.

Når sneglene er tilberedt sælges de til restauranter og til andre kunder. Et stort antal konkurrencer gør det muligt at måle sig med entusiastiske kokke fra hele verden.

Stærke point

  • GRATIS SPIL, INSTALLERING ER IKKE NØDVENDIG.
  • Et virkelig originalt spil.
  • Flere slags snegle er til rådighed.
  • Ekseptionel spilleoplevelse.
  • Dynamisk og eksklusiv Gameplay.
  • Mulighed for gruppespil.
  • Masser af missioner, udfordringer og konkurrencer.

Opdag spillet: