Ελληνικ ( Change )

MondoCuisto

Είδος: Παιχνίδι Προσομοίωσης
Τύπος παιχνιδιού: με πολλούς παίκτες
Λεπτομέρεια: Προσομοίωση φάρμας και μαγειρικής

Περιγραφή του Παιχνιδιού

Το MondoCuisto είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ προσομοίωσης φάρμας εκτροφής σαλιγκαριών και μαγειρικής. Κάθε παίκτης δημιουργεί και διαχειρίζεται μία φάρμα μπορώντας να αποκτήσει πολλά διαφορετικά είδη σαλιγκαριών. Μόλις συλλεχθούν, τα σαλιγκάρια μαγειρεύονται στην κουζίνα της φάρμας και πωλούνται στα πιο γκουρμέ εστιατόρια.

Το παιχνίδι αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό και μοναδικό στο διαδίκτυο. Έχει εμνευστεί από την τυπική γαλλική παράδοση της κουζίνας των σαλιγκαριών.

Gameplay

Ο κύριος σκοπός του MondoCuisto είναι η η δημιουργία και διαχείριση της καλύτερης από τις φάρμες, παράλληλα με το μαγείρεμα πιάτων με σαλιγκάρια τριών αστέρων. Μαγαζιά προμηθεύουν τα απαραίτητα: τροφή και συστατικά για την κουζίνα. Μετά τα πρώτα του βήματα στη φάρμα, ο παίκτης είναι σε θέση να παραγάγει τα περισσότερα από τα στοιχεία αυτά μέσα στη φάρμα.

Πολλά είδη σαλιγκαριών μεγαλώνουν σε προσαρμοσμένους ειδικούς χώρους. Αυτό που μετράει είναι η τελική ποιότητα των μαγειρεμένων σαλιγκαριών. Τα πάντα μετράνε: η τροφή, οι χώροι, τα συστατικά, ο μάγειρας, κτλ.

Μαγειρεύω

Όταν τα σαλιγκάρια είναι πλήρως ανεπτυγμένα, μαζεύονται και μεταφέρονται στην κουζίνα του αγροκτήματος. Εκεί μαγειρεύονται από τον σεφ, ο οποίος είναι η πιο σημαντική μορφή του παιχνιδιού. Για την παραγωγή σαλιγκαριών εξαιρετικής ποιότητας, ο σεφ θα πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου και τα συστατικά για το μαγείρεμα θα πρέπει να είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας.

Όταν τα σαλιγκάρια μαγειρεύονται, πωλούνται σε εστιατόρια και σε άλλους πελάτες. Πολλοί διαγωνισμοί και εκδηλώσεις επιτρέπουν να αναμετρηθείτε με τους κορυφαίους μάγειρες του κόσμου ολόκληρου.

Πόντοι Δύναμης

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  • Ένα πραγματικά πρωτότυπο παιχνίδι.
  • Πολλά είδη σαλιγκαριών είναι διαθέσιμα.
  • Μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.
  • Ξεχωριστό και δυναμικό gameplay.
  • Δυνατότητα να παίξετε σε ομάδα.
  • Πολλές αποστολές, προκλήσεις και διαγωνισμοί.

Ανακαλύψτε το παιχνίδι: