Română ( Change )

MondoCuisto

Gen: Joc de Simulare
Tipul jocului: Multiplayer
Detalii: Simulare de ferma si gatit

Prezentarea Generala a Jocului

MondoCuisto este unjoc GRATUIT de ferma de melci. Fiecare jucator creaza si administreaza o ferma unde diferite specii comestibile de melci sunt crescute. Odata ce melcii au atins maturitatea, sunt gatiti in bucataria din interiorul fermei si vanduti celor mai rafinate restaurante.

Din cate stim noi, acesta este singurul joc on-line de acest fel de pe internet. Esteinspirat din traditia franceza a fermelor de gatit melcisi servirea lor ca aperitiv in restaurante sub numele unei mancaruri speciale precum "Escargot".

Mod de Joc

Obiectivul principal in MondoCuisto este sa creezi si sa administrezi cea mai buna ferma, in timp ce produci melci de cea mai buna calitate. Sunt cateva magazine in afara fermei, ce ofera necesarul pentru a incepe jocul - pui de melci, mancare pentru melci si ingrediente pentru gatit. Dar, dupa primii pasi in joc, jucatorul isi poate produce cea mai mare parte din acestea in interiorul fermei.

Exista mai multe specii de melci care se inmultesc in cladiri speciale din ferma. Ceea ce conteaza in acest joc este calitatea finala melcilor, ce depinde de categoria mancarii, de cladiri, de ingredientele de gatit si de bucatar.

Bucatarie

Odata ce melcii ating maturitatea, sunt adunati si transferati in bucataria fermei. Aici ei sunt gatiti de bucatar, care este cel mai important caracter din joc. Pentru a produce melci de cea mai buna calitate, bucatarul trebuie sa fie foarte calificat, iar ingredientele trebuie sa fie din cea mai buna categorie.

Dupa ce melcii sunt gatiti, acestia sunt vanduti catre restaurante sau alti clienti. Multe competitii si concursuri permit bucatarilor entuziasti din toata lumea sa concureze.

Informatii Rapide

  • JOC GRATUIT, NU NECESITA INSTALARE.
  • Joc unic de browser.
  • Diferite specii comestibile de melci sunt disponibile.
  • Experienta de joc exceptionala.
  • Mod de joc exclusiv si dinamic
  • Posibilitatea jucarii in grup.
  • Numeroase misiuni, provocari si concursuri.

Viziteaza jocul: