Română ( Change )

MondoCarto

Gen: Joc de Logica
Tipul jocului: Individual & Multijucatori
Detalii: Joc de vanatoare de comori

Prezentarea Generala a Jocului

MondoCarto este un browser game GRATUIT de vanatoare de comori. Scopul jocului este foarte simplu – primul jucator care gaseste comoara, castiga. In timp ce explorezi harta extinsa a jocului, multe obiecte magice cu pteri impresionante pot fi gasite, dar, de asemenea, te astepta si diferite capcane.

Oricine poate deveni un pirat puternic si sa exploreze vasta lume a MondoCarto, dar putini vor reusi sa triumfe in aceasta inselatoare cautare. Acesta este unul din putinele jocuri care garanteaza <,strong>distractie pura pentru intreaga familie, indiferent de varsta.

Mod de Joc

Harta jocului este o uimitoare insula tropicala impartita in sase zone, care au fiecare cate un peisaj unic, comori si pericole. Jucatorul exploreaza harta, gaseste indicii si sapa tdupa comoara. Poti alege maximum trei tipuri de joc si un concurs saptamanal printre piratii din MondoCarto.

Jocul este bazat pe conceptul punctelor de actiune. Acest lucru inseamna ca fiecare jucator are un numar limitat de puncte de actiune care sunt epuizate in timp ce te misti si sapi pe harta. In functie de tipul jocului, punctele de actiune se realimenteaza cu o viteza diferita.

Gasirea Comorii

Jucatorul va descoperi indicii spre comoara in timp ce va sapa pe insula. Acestea indica spre obiectele speciale necesare gasirii si deschiderii comorii. O varietate deobiecte magice sunt de asemenea disponibile, pentru a ajuta la vanatoarea de comori.

Materiale necesare construirii obiectelor unice sunt de asemenea ascunse pe harta. Aceste obiecte pot fi tinute la nesfarsit si utilizate in toate tipurile de jocuri. In functie de caracteristicile sale, fiecare obiect ii ofera jucatorului zilnic bonusuri speciale.

Informatii Rapide

  • JOC GRATUIT, NU NECESITA INSTALARE.
  • Distractie pura pentru intreaga familie.
  • Harta extinsa a jocului.
  • Mod de joc dinamic si interesant.
  • Oportunitate pentru un joc multi-jucatori.
  • Conceptul "Punctelor de actiune" in modul de joc.
  • Concurs saptamanal.

Limbi Disponibile