Ελληνικ ( Change )

MondoSiege

Είδος: Παιχνίδι Στρατηγικής
Τύπος παιχνιδιού: με πολλούς παίκτες
Λεπτομέρεια: Κατάκτηση ενός ολόκληρου χάρτη με πονηριά και στρατηγική

Περιγραφή του Παιχνιδιού

Το MondoSiege είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ πολεμικό ΠΑΙΧΝΙΔΙ σε ένα αειθαλές σύμπαν. Στον πυρήνα του σύμπαντος του παιχνιδιού φωλιάζει η αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, μεταξύ της Συμμαχίας και Αυτοκρατορίας. Επαφίεται στον παίκτη να διαλέξει το στρατόπεδό του,να φτιάξει στρατό και να κερδίσει όλους του τους εχθρούς.

Το παιχνίδι επιτρέπει να ζήσετε έντονες μάχες σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους σας. Μόνο οι πιο ικανοί στρατηγοί θα μπορέσουν να επιζήσουν και να γίνουν κυρίαρχοι της πόλης.

Gameplay

Όταν ο παίκτης ξεκινά να παίζει το MondoSiege, πρέπει να διαλέξει το βασίλειό του και τη φυλή του στρατηγού του. Ο στρατός του λοιπόν συγκροτείται και μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι πέντε υπολοχαγούς από διαφορετικές φυλές. Ο στρατηγός αυτός και οι πέντε υπολοχαγοί επιτρέπουν στον παίκτη να έχει έναν στρατό που να περιλαμβάνει έξι διαφορετικές φυλές.

Το πεδίο μάχης αναπαρίσταται από ένα χάρτη πόλης που περιλαμβάνει περισσότερα από 500 διαφορετικά κτίρια.Ο κύριος σκοπός του παιχνιδιού είναι η άλωση όσων περισσότερων κτιρίων γίνεται και η επικράτηση έναντι όλων των υπολοίπων παικτών που βρίσκονται στην ίδια πόλη. Στη διάρκεια των κατακτήσεων αυτών, ο στρατός του παίκτη αυξάνει και κερδίζει σε εμπειρία.

Τα Κτίρια

Κάθε κτίριο ανήκει σε διαφορετική φυλή και διαθέτει έναν αριθμό υπερασπιστών. Αυτή η φυλή μπορεί να ανήκει σε ένα από τα δύο βασίλεια ή να είναι ουδέτερη. Από άποψη στρατηγικής, ένας παίκτης μπορεί μέχρι και να αποφασίσει να καταλάβει ένα ουδέτερο κτίριο. Αυτή η προσέγγιση προσθέτει αδρεναλίνη σε κάθε επίθεση και προσφέρει ένα αληθοφανές περιβάλλον πολέμου σε πραγματικό χρόνο.

Το MondoSiege είναι ένα παιχνίδι που προχωρά γύρο με τον γύρο. Κάθε χάρτης υποδεικνύει την ώρα περάσματος στον επόμενο γύρο. Αν ένα κτίριο κατελήφθη στον προηγούμενο γύρο, δύο τουλάχιστον ώρες νωρίτερα, οι στρατιώτες αυτού του κτιρίου θα προστεθούν στον στρατό του νικητή στον επόμενο γύρο.

Πόντοι Δύναμης

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  • Δύο αντίπαλα βασίλεια και έξι φυλές στο παιχνίδι.
  • Πολυάριθμες ουδέτερες φυλές (δράκοι, βαμπίρ...)
  • Μοναδική εμπειρία μάχης σε πραγματικό χρόνο.
  • Περισσότερα από 500 κτίρια προς κατάληψη.
  • Παιχνίδι σε γύρους (1 ημερησίως)
  • Προχωρημένες λειτουργίες παιχνιδιού με πολλούς παίκτες.

Διαθέσιμες Γλώσσες