Norsk ( Change )

MondoSiege

Sjanger: strategispill
Spilltype: flerspiller
Detalj: erobring av et helt kort via strategi

Beskrivelse av spillet

MondoSiege er et GRATIS SPILL med verdens krig. I sentrum av spilluniverset tar krigen sted mellom det gode og det onde, mellom emperiumets allianse. Det er opptil spilleren å velge og skape en hær og erobre alle fiendene.

Spillet lar deg oppleve utrolige kamper i ekte tid sammen med venner. Kun strategiene og antrekkene kan forfølges for å bli byens mester.

Gameplay

Når spilleren begynner MondoSiege, må han velge sitt kongerike og rase til sin general. Hans hær er dermed valgt, den kan betså av inntil seks løytnanter av ulike raser. Generalen og de fem løytnantene lar spilleren ha en hær som består av seks ulike raser.

Mesteren av kampen er representert av et kort for byen som vil bestå av mer enn 500 bygninger av ulik type. Hovedobjektivet til spillet er å vinne så mange bygninger som mulig for å slå alle de andre spillerne i denne byen. I løpet av erobringene vil hæren øke spillere og erfaring.

Bygninger

Hver bygning inneholder en spesifikk rase som inneholder ulike forsvarere. Denne rasen kan vises som et av de seks kongerikene eller som en nøytral. Strategisk sett bør en spiller bestemme seg for å bistå en nøytral bygning. Denne strategien legger til adrenalin til hvert angrep og tilbyr også et krigsmiljø i ekte reell tid.

MondoSiege er et spill som fungerer tur etter tur. Hvert kort innehar sitt eget tidspunkt for passasjen til turen som følger. Hvis en bygning som har blitt erobret av den forrige turen, må minst to timer før den, soldatene til denne bygningen slå sammen en hær for å slå fienden i neste tur.

Sterke poeng

  • GRATIS SPILL, INGEN INSTALLASJON NØDVENDIG.
  • To kongeriker mot hverandre og seks race å spille.
  • Mange nøytrale racer (drager, vampyrer...)
  • Opplev utrolig kamp i ekte tid.
  • Mer enn 500 bygninger å erobre.
  • Spill en tur (1 per dag)
  • Avanserte funksjoner for flerspillerspill.

Tilgjengelige språk