Română ( Change )

MondoSiege

Gen: Joc de Strategie
Tipul jocului: Multiplayer
Detalii: Cucerirea unei intregi harti folosind trucuri si strategii

Prezentarea Generala a Jocului

MondoSiege este un joc de razboi in timp real GRATUIT. In centrul universului jocului este disputa constanta dintre doua regate – Alianta si Imperiul. Alegerea unei parti depinde de jucator, de asemenea si crearea armatei si cucerirea tinuturilor inamice.

Conceptul jocului ofera o experienta de razboi in timp real exceptionala, pe care jucatorul o poate impartasi cu prietenii. Doar cel mai bun strategist poate supravietui si deveni conducatorulmasivei batalii.

Mod de Joc

La inceperea jocului MondoSiege, jucatorul alege un regat si o rasa. In functie de alegere este formata armata jucatorului. Este condusa de un general, care poate avea pana la 5 locotenenti pentru sustinere. Soldatii armatei depind de rasa superiorilor armatei.

Campul de lupta este reprezentat ca o harta si are peste 500 de diferite cladiri. Obiectivul principal in joc este cucerirea cat mai multor cladiri posibile si infrangerea jucatorilor din regatul rival. Prin cucerirea cladirilor, armata jucatorului creste, in acelasi timp fiind acumulata si experienta.

Cladirile

Fiecare cladire are un anumit numar de soldati dintr-o rasa care o apara. Aceasta rasa poate fi parte dintr-un regat sau poate fi neutra. Uneori cladirea poate fi aparata de soldati inamici. Toate acestea pompeaza adrenalina si creaza un mediu dinamic in timp real pentru un joc de razboi.

MondoSiege se joaca in runde, fiecare runda incepe la un anumit interval de timp, in functie de harta. Daca un atac a fost nereusit in runda anterioara, soldatii din cladirea infranta se alatura armatei jucatorului la inceputul urmatoarei runde.

Informatii Rapide

  • JOC GRATUIT, NU NECESITA INSTALARE.
  • Doua regate rivale si sase rase unice cu care poti juca.
  • Rase neutre diverse (dragoni, vampiri...)
  • Exceptionala experienta de lupta in timp real
  • Peste 500 de cladiri de cucerit.
  • Jucat pe ture (1 pe zi).
  • Caracteristici avansate pentru multi-jucatori

Limbi Disponibile