Български ( Change )

MondoVeto

Жанр: Игра-Симулация
Тип игра: Соло & Мултиплеър
Детайли: Ветеринарна симулация.

Накратко за Играта

MondoVeto е БЕЗПЛАТНА уеб-базирана ветеринарна игра-симулация. Всеки играч стартира играта с индивидуален ветеринарен кабинет, но с придобиването на знания и репутация има възможност да построи или да се присъедини към клиника. Над 300 от най-изумителните животни на Земята се появяват в играта в различно състояние и с различни симптоми, очакващи най-доброто възможно лечение.

Всичко това е допълнено от нива и много възможности за съревнование с другите играчи.

Геймплей

Главната цел в MondoVeto е да се лекуват животни и издигане до най-добрия ветеринар в света. Има няколко характеристики, които играчът трябва да развива, за да се постигне това – репутация, резултат, престиж, познание и специализации. Някои от тях се подобряват при напредване в играта, но по-голямата част трябва да бъдат отключени и изучени в университета на играта.

Докато напредва в играта, играчът осъзнава, че има нужда от помощта на приятели, за да може да се справя и с най-тежките случаи. Ето защо, създадохме клиниката, която предоставя възможност на три ветеринари да работят заедно, предлагайки най-добрите услуги. Без значение дали играчът предпочита да играе сам или в група, има много мисии, предизвикателства и състезания, които позволяват съревнование с останалите ветеринари в играта.

Лекуване на Животни

Лечението на животни в MondoVeto протича на три етапа – диагностика, операция и лечение. Играчът трябва да има подходящите знания и специализации, за да премине през всеки от тях и да завърши процеса на лечение. Цялото това познание може да бъде придобито поетапно в университета, в зависимост от напредъка на играча в играта.

В процеса на лечение за всяко действие на играча се използва активна точка. Тези точки се възстановяват през нощта. Допълнителни активни точки могат да бъдат получени чрез наемане на асистенти.

Бързи Факти

  • БЕЗПЛАТНА ИГРА, НЕ Е НУЖНА ИНСТАЛАЦИЯ.
  • Над 300 великолепни животни.
  • Многобройни нива.
  • Изключителен опит в игрaтa.
  • Динамичен и интересен процес на лечение.
  • Възможност за игра в група с до 2 приятели.
  • "Действията" в играта.
  • Много мисии, предизвикателства и състезания.

Поддържани езици