Nederlands ( Change )

MondoVeto

Soort: Simulatiespel
Type spel: Solo & Multispeler
Detail: Simulatie direnkliniek

Spelbeschrijving

MondoVeto is een GRATIS simulaiteSPEL van een dierenkliniek. Elke speler begint het spel in de solo mode met een dierenpraktijk. Met de toename van zijn competenties en zijn reputatie, kan hij zich associëren met twee andere spelers om een kliniek te openen. meer dan 300 prachtige dieren vanover de hele wereld kunnen in dit spel worden verzorgd en behandeld voor talloze ziektens en blessures.

De niveaus en de talloze opties om tegen andere spelers te spelen geven MondoVeto een interessant aspect, een spel waar u heel lang van kunt genieten.

Gameplay

Het doel van MondoVeto is het kunnen verzorgen van alle dieren en alle ziekten, maar ook de beste dierenarts ter wereld te worden. De speler heeft talloze kenmerken die hij met zijn acties en spelstrategie kan verbeteren: reputatie, score, prestige, kennis en specialiteiten. Sommige van deze criteria nemen tijdens het spel toe, andere moeten geleerd of gedeblokkeerd worden aan de universiteit.

Al spelende leert de speler dat hij hulp van vrienden nodig heeft om alle ziekten te verzorgen. Daarom hebben we het kliniekconcept ontworpen waarin drie dierenartsen samen werken. De speler kan natuurlijk beslissen alleen te spelen of in een groep; wat hij ook beslist, hij krijgt veel missies, uitdagingen en wedstrijden om uit te kiezen en de beste dierenarts ter wereld te worden.

Het verzorgen van dieren

De verzorging in MondoVeto vindt plaats in drie etappes: diagnoses, operaties en behandelingen. De speler moet de kennis en de specialiteiten beheersen om die drie etappes af te leggen en het dier volledig te genezen. Deze kennis wordt verkregen aan de universiteit afhankelijk van de door de speler ontwikkelde strategie.

Elke actie die tijdens de verzorging wordt gebruikt, kost 1 actiepunt. De spelers krijgen een keer per dag punten, vervolgens een keer per uur. De werving van assistenten maakt het mogelijk meer actiepunten te verzamelen.

Sterke punten

  • GRATIS SPEL, GEEN INSTALLATIE NODIG.
  • Meer dan 300 prachtige dieren.
  • Talloze niveaus beschikbaar
  • Een uitzonderlijke spelervaring.
  • Dynamisch en origineel verzorgingssysteem.
  • Mogelijkheid om een kliniek te bezitten met 3 spelers.
  • Actiepunten in het spel.
  • Tallose missies, uitdagingen en wedstrijden.

Beschikbare talen