Ελληνικ ( Change )

MondoVeto

Είδος: Παιχνίδι Προσομοίωσης
Τύπος παιχνιδιού: Σόλο και με πολλούς παίκτες
Λεπτομέρεια: Προσομοίωση ενός κτηνιατρείου

Περιγραφή του Παιχνιδιού

Το MondoVeto είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ προσομοίωσης κτηνιατρικής κλινικής. Κάθε παίκτης ξεκινά το παιχνίδι μόνος του με μία κτηνιατρική κλινική. Όσο αυξάνονται οι ικανότητές του και η φήμη του, του δίνεται η δυνατότητα να συνεταιριστεί με άλλους παίκτες για να ανοίξει μία κλινική. Περισσότερα από 300 από τα πιο όμορφα ζώα του πλανήτη μπορούν να λάβουν περίθαλψη στο παιχνίδι από πολλές ασθένειες και τραύματα.

Τα διάφορα επίπεδα και οι πολυάριθμες αποστολές στις οποίες έρχεστε αντιμέτωποι με άλλους παίκτες χαρίζουν στο MondoVeto μεγάλο ενδιαφέρον και μακροζωία.

Gameplay

Ο κυρίως σκοπός του MondoVeto είναι η απόκτηση τη ικανότητας παροχής ιατρικών φροντίδων σε όλα τα ζώα και έναντι όλων των ασθενειών, αλλά και η ανάδειξη σε κορυφαίο κτηνίατρο παγκοσμίως. Ο παίκτης διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, που μπορεί να βελτιώσει με τις ενέργειές του και τη στρατηγική που ακολουθεί στο παιχνίδι: φήμη, σκορ, πρεστίζ, γνώσεις και ειδικότητες. Ορισμένες από αυτές τις μεταβλητές αυξάνουν στη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ άλλες πρέπει να διδαχτούν και να ενεργοποιηθούν εντός του πανεπιστημίου.

Προχωρώντας στο παιχνίδι, ο παίκτης καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί τη βοήθεια των φίλων μπορέσει να αντιμετωπίσει όλες τις ασθένειες. Για αυτό το λόγο συλλάβαμε την ιδέα της κλινικής, η οποία επιτρέπει σε τρεις κτηνιάτρους να εργαστούν μαζί. Εξυπακούεται πως ο παίκτης μπορεί να αποφασίσει αν θα παίξει μόνος ή σε ομάδα. Όποια και αν είναι η απόφαση, θα έχει πολλές αποστολές, προκλήσεις και διαγωνισμούς στη διάθεσή του για να γίνει ο καλύτερος κτηνίατρος του παιχνιδιού.

Φροντίδα των Ζώων

Οι ιατρικές φροντίδες παρέχονται στο MondoVeto χάρη σε τρία στάδια: διαγνώσεις, εγχειρήσεις και θεραπείες. Ο παίκτης πρέπει να κατέχει την απαραίτητη γνώση και τις απαιτούμενες ειδικότητες για κατορθώσει να ανταπεξέλθει σε αυτά τα τρία στάδια και να φροντίσει το ζώο όπως πρέπει. Αυτές οι γνώσεις αποκτούνται στο πανεπιστήμιο σε συνάρτηση με τη στρατηγική που αναπτύσσεται από τον παίκτη.

Κάθε ενέργεια που χρησιμοποιείται κατά την παροχή ιατρικών φροντίδων κοστίζει 1 πόντο ενεργειών. Οι παίκτες λαμβάνουν αυτούς τους πόντους μία φορά την ημέρα και μετέπειτα κάθε ώρα. Η πρόσληψη βοηθών επιτρέπει την περαιτέρω απόκτηση πόντων ενεργειών.

Πόντοι Δύναμης

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  • Περισσότερα από 300 υπέροχα ζώα
  • Αριθμός διαθέσιμων επιπέδων.
  • Μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.
  • Δυναμικό και πρωτότυπο σύστημα περίθαλψης.
  • Δυνατότητα να έχετε κλινική μαζί με 3 άλλους παίκτες.
  • 'Πόντοι Ενεργειών' στο παιχνίδι.
  • Πολυάριθμες αποστολές, προκλήσεις και διαγωνισμοί.

Διαθέσιμες Γλώσσες