Norsk ( Change )

MondoVeto

Sjanger: Simulasjonsspill
Spilltype: solo og flerspiller
Detalj: simulasjon av en dyrelegeklinikk

Beskrivelse av spillet

MondoVeto er et GRATIS SPILL med simulasjon av en dyrlegeklinikk. Hver spiller begynner spillet alene med et dyrlegekontor. Sammen med økning av kompetanser og rykte vil det være mulig å slå seg sammen med to andre spillere for å åpne en klinikk. Mer enn 300 vakre dyre fra planeten kan bli pleid i spillet for ulike sykdommer og skader.

Nivåene og antall muligheter for å utfordre andre spillere gir MondoVeto en stor interesse og en lang livsvarighet.

Gameplay

Hovedobjektivet til MondoVeto er å være i stand til å pleie alle dyrene og alle sykdommer, men også å bli den beste dyrlegen i verden. Spilleren har flere karakteristikker, som kan forbedres sammen med handlinger og spillstrategier: rykte, score, prestisje, kjennskap og spesialitet. Visse av disse kriteriene økes i løpet av spillet, mens andre kan minskes eller blokkeres i universet.

Ved fremgang i spillet vil spilleren forstå det han må gjøre for å få hjelp fra venner for å kunne pleie sykdommene. Dette er grunnen til at vi har skapt konseptet om klinikk som gjør det mulig for tre dyrleger å arbeide sammen. Men, spilleren kan også velge å spille alene eller i en gruppe, uansett beslutning vil han ha et utall oppdrag, utfordringer og konkurranser til sin disposisjon for å bli den beste dyrlegen i spillet.

Plei dyrene

Pleien blir gitt i MondoVeto takket være tre etapper: diagnostikk, operasjoner og behandlinger. Spilleren bør ha kunnskap og brukbare spesialiteter for å kunne oppnå disse tre etappene og perfekt pleie dyret. Disse kunnskapene kan bli oppnådd i universet i forhold til strategi utviklet av spilleren.

Hver handling brukt i løpet av pleien koster 1 handlingspoeng. Spillerne mottar poeng en gang per dag, deretter en gang per time. Rekruttering av assistenter gjør det mulig å ta fordel av handlingspoengene.

Sterke poeng

  • GRATIS SPILL, INGEN INSTALLASJON NØDVENDIG.
  • Mer enn 300 utrolige dyr.
  • Flere nivå tilgjengelig.
  • Eksepsjonell spillerfaring.
  • Dynamisk og originalt pleiesystem.
  • Mulighet for å ha en klinikk med 3 spillere.
  • 'Handlingspoeng' i spillet.
  • Flere oppdrag, utfordringer og konkurranser.

Tilgjengelige språk